Затвори x

Продукти в количката

 

Количка Затвори

За нас

www.TonerPoint.bg e запазена марка на Megasoft-Computers. Фирмата е основана през 1999 г. с основна дейност доставка и сервиз на офис техника, консумативи, зареждане, презареждане и рециклиране на тонер касети.

С отговорно и позитивно отношение към поставените ни задачи през годините успяхме да спечелим доверието и да изградим дългосрочни взаимоотношения с голям брой клиенти - от домашни потребители до големи търговски дружества, като нашите принципи са:

  • Бързо и качествено обслужване;
  • Гъвкава ценова политика;
  • Компетентност и непрекъснато усъвършенстване;
  • Посещение и безплатна доставка на място (Важи само за София);
  • Дългосрочни взаимоотношения, печеливши за всички страни.

Разполагаме с собствена сервизна база оборудвана с последно поколение вакуумни станции и друга специализирана апаратура за презареждане и рециклиране на тонер касети, както и тестови станции за всички основни модели тонер касети на фирмите Hewlett Packard, Lexmark, Canon, Samsung, Xerox, Brother, Dell, Epson, Oki, Toshiba, Philips, Sagem, Sharp, Kuocera, Konika-Minolta и други с което постигаме безкомпромисно качество и което ни прави гъвкави в ценообразуването и сроковете за доставка за извършване на услугите.

Работим само с висококачествени материали за рециклиране на касетите и с тонери произведени от утвърдени в бранша световни компании, като Static Control, Katun, Pelikan, JADI, Delacamp и други.

Осигуряваме надежден сервиз, профилактика и абонаментна поддръжка на компютърни системи, лазерни принтери, презареждане и рециклиране на тонер касети.

Предлагаме доставка и монтаж на богата гама оригинални и съвместими консумативи за офис техника с гарантиран произход, които можете да поръчате без притеснение за качеството 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата през формата за поръчки на www.tonerpoint.bg или в работно време на тел: 02/9435154 / 0878384368, както и на място в нашият офис.